”Gennem de seneste fem år har jeg med stor tilfredshed haft inddraget Simon Hunt til opbygning af scenografier i forskellige udstillinger på danske museer.

Han hører til de leverandører, til hvem man med sindsro kan overlade elementer af formgivning, afklaring af detaljer og endelig finish, fordi udførelsen sker samvittighedsfuldt med erfaring, æstetisk forståelse og et engagement, som ofte tilfører kvalitet til den oprindelige ide.

Forretningsmæssigt er han en helt igennem hæderlig og ordentlig person, for hvem pengene ikke er det vigtigste. En aftale er en aftale, og der leveres til tiden. 

Sidst men ikke mindst er han en humoristisk og behagelig samarbejdspartner.”

Udstillingsarkitekt Eskild Bjerre Laursen

(Projekter: Grenå, Randers, Ribe, Ertebølle, Naturkraft)

”Simon Hunt har leveret flere omfattende opgaver på Museum Østjylland – alle opgaver er løst med godt procesoverblik og stor forståelse for formidling og funktion og ikke mindst udført i høj kvalitet.

Simon bidrager i høj grad til udviklingen af museets koncepter. Han er en legende, fleksibel og humoristisk leverandør samt en behagelig samarbejdspartner.”

Udstillingsarkitekt Jakob Purup

(Projekter: Grenå og Randers)

”På Stenaldercenter Ertebølle skulle vi genskabe 7000 år gamle stenaldermiljøer i et udendørs oplevelseslandskab. Vi bad i den forbindelse Simon Hunt skabe legemiljøer, som var inkorporeret i et naturligt landskab – samt et vandløb, der fra dag ét skulle se naturligt ud.

Simon var overordentlig behagelig at arbejde sammen med. Han havde stor forståelse og indsigt i vores proces og kom igennem hele forløbet med kreative input, som omdannede vores ideer til virkelighed på en måde, der overgik vores forventninger.

Simon har givet et stort bidrag til, at vi i dag har underholdende, smukke og driftssikre løsninger, som er til stor glæde for både os og vores gæster.”

Louise Villadsen,

daglig leder på Stenaldercenter Ertebølle